10 Δεκ 2013

10.000 θέσεις προσωρινής απασχόλησης στην Ευρώπη

Περισσότερες από 5.200 θέσεις προσωρινής απασχόλησης στον αγροτικό τομέα είναι διαθέσιμες αυτήν την περίοδο σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία και η Ιταλία.

Οι θέσεις αφορούν κυρίως εργάτες συλλογής φρούτων και λαχανικών, κηπευτικών, λουλουδιών, συσκευαστές και προσωπικό αποθήκης. Τα προσόντα που χρειάζονται γι' αυτές τις θέσεις είναι ελάχιστα, καθώς συχνά απαιτείται μόνο η γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ συνήθως προσφέρεται στέγη στους νέους υπαλλήλους.

Το διάστημα απασχόλησής τους εξαρτάται από τις σοδειές και κυμαίνεται από 3 εβδομάδες έως τρεις μήνες. Ενδεικτικά παρατίθενται ορισμένες από τις θέσεις που είναι ανοιχτές για αιτήσεις στη Μ. Βρετανία και την Ολλανδία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.pickingjobs.com

Ειδικότητα: Εργάτες και συσκευαστές

Περιοχή: Hemel Hempstead (Μ. Βρετανία)
Διάστημα απασχόλησης: ένας μήνας (άμεση πρόσληψη)
Κωδικός: 264263-VPBDA86A39
Αιτήσεις: jobsite.co.uk

Ειδικότητα: Επικεφαλής ομάδας εργατών
Περιοχή: Corby, Kettering, Oundle, Wellingborough (Μ. Βρετανία)
Κωδικός: 210174-001884
Αιτήσεις: jobstoday.co.uk

Ειδικότητα: Εργάτες και συσκευαστές (30 θέσεις)
Εταιρεία: Go Logistics
Περιοχή: Aylesford - Kent (Μ. Βρετανία)
Κωδικός: GOLO-RC-AS
Αιτήσεις: jobsinkent.com

Ειδικότητα: Εργάτες και συσκευαστές αποθήκης (βραδινή βάρδια)
Περιοχή: Hemel Hempstead, Hertfordshire (Μ. Βρετανία)
Κωδικός: 23793322
Αιτήσεις: reed.co.uk

Εργάτες στην Ολλανδία

Δουλειά για ένα εξάμηνο προσφέρουν σε νέους εργάτες (έως 22 ετών) και γυναίκες ολλανδικές εταιρείες από τον πρωτογενή τομέα.

Οι θέσεις αφορούν 10 νεαρούς υπαλλήλους που θα εργάζονται σε αποθήκες ή εργοστάσια και θα συλλέγουν ή θα συσκευάζουν λαχανικά και παράγωγα κρέατος. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση αγγλικής ή γερμανικής γλώσσας, επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Δίνεται δυνατότητα συνοδού.

Παράλληλα ζητούνται 10 γυναίκες για τη συλλογή και συσκευασία οπωροκηπευτικών από θερμοκήπια, κτήματα κ.λπ. Οι εργάτριες θα πρέπει να παραμείνουν στην Ολλανδία για τρεις μήνες και να μιλούν καλά Αγγλικά. Τέλος, εργοστάσιο συσκευασίας φρέσκων λαχανικών και φρούτων ζητά να προσλάβει για την περίοδο των εορτών, ξεκινώντας από τις 12 Δεκεμβρίου και για δύο ή τρεις εβδομάδες, δέκα νέους υπαλλήλους (άντρες ή γυναίκες έως 22 ετών). Το νέο προσωπικό θα εργάζεται δίπλα στη γραμμή παραγωγής και θα ελέγχει, θα πακετάρει και θα εξασφαλίζει τις ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων. Ωστόσο, υποχρεούνται να εργάζονται σε συνθήκες ψύχους (4-6 βαθμών Κελσίου) και να τηρούν κανόνες υγιεινής.

Πληροφορίες για όλες τις θέσεις στο qbis.gr/apasxolisi-ollandia (τηλ.: +370 655 68 275) ή στο e-mail ricardas@qbis.lt

Οικοδόμοι σε Ιρλανδία, Νορβηγία και Σουηδία

Θέσεις εργατικού, τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού για οδικές και οικοδομικές εργασίες προσφέρουν για τη χειμερινή περίοδο η Ιρλανδία, η Νορβηγία και η Σουηδία μέσω της πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας Eures.

Ειδικότερα, στην Ιρλανδία θα καλυφθούν τρεις θέσεις Ελεγκτών Φωτισμού και Φύλαξης (κωδ.: 810700), μία θέση Επιστάτη Σχολείου (κωδ.: 809646) και μία θέση υπαλλήλου Γενικών καθηκόντων με πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών (κωδ.: 810703) Για τη θέση Επιστάτη Σχολείου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση eolas@gaelscoilnarithe.ie, ενώ για τις υπόλοιπες τέσσερις στην dublin@3dpersonnel.com, αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.

Στη Νορβηγία θα προσληφθούν τρεις εποχικά εργαζόμενοι, εκ των οποίων ένας Εφαρμοστής Μπετόν (κωδ.: 0602 13 11 000086), ένας Εργάτης Ασφαλτοστρώσεων (κωδ.: 1603 13 11 000207) και ένας Εργάτης στη βιομηχανία αλουμινίου (κωδ.: 1903 13 11 000039). Τα στοιχεία επικοινωνίας για καθεμία από τις θέσεις είναι τα εξής: post@arbeidskollega.no για τον Εφαρμοστή Μπετόν, tempteam.easycruit.com για τον Εργάτη Ασφαλτοστρώσεων και post@larsenblikk.no για τον Εργάτη αλουμινίου.

Οι δύο θέσεις που θα καλυφθούν στη Σουηδία αφορούν Συναρμολογητές (κωδ.: 2401379) για την εγκατάσταση καλωδιώσεων, κυρίως οπτικών ινών, σε διαμερίσματα και εγκαταστάσεις. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sandra@pimabeman-ning.se. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο βασικής ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, ενώ, θα πρέπει να διαθέτουν τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους και άδεια οδήγησης.

68 θέσεις στην Disneyland

Σε κλίμα... παραμυθένιο θα έχουν την τύχη να εργαστούν 68 επιτυχόντες οι οποίοι θα προσληφθούν στην Eurodisneyland στο Παρίσι για τη φετινή εορταστική περίοδο. Ανάμεσα στον Μίκυ, τη Μίνι και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του Walt Disney, οι επιτυχόντες θα μπορέσουν να αποκομίσουν την επαγγελματική εμπειρία μίας ξένης χώρας, απολαμβάνοντας, παράλληλα, την «παιδική» πλευρά της ζωής.

Η Disneyland-Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι, στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό για τους κλάδους:

Operations and Maintenance, 44 θέσεις, και Support, 24 θέσεις.

Κάποιες από τις ζητούμενες ειδικότητες είναι οι εξής: Αναπληρωτής Προϊστάμενος Ηλεκτροτεχνικής Συντήρησης (Responsable maintenance adjoint electrotechnique), Chef d'equipe en restauration, Βοηθός Διευθυντή Συντήρησης - Ηλεκτροτεχνολόγος, (Adjoint responsable maintenance electrotechnique), Τεχνικός Βίντεο - Ηχου (Technicien maintenance audio video), Technicien methodes και Expert en genie climatique.

Επίσης, Μηχανικός Συντήρησης Συστήματος (Ingenieur Systeme Maintenance), Stage Community Manager, υπεύθυνος Πρόληψης Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και Business Analyste. Αναλυτικά, οι θέσεις που παρέχονται στην Disneyland-Paris καταγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα, http://disneylandparis-casting.com/en

1.820 προσλήψεις σε χειμερινά θέρετρα

Πάνω 1.820 προσωρινές θέσεις σε χειμερινά τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης προσφέρουν ξενοδοχειακές αλυσίδες σε ρεσεψιονίστ, σεφ, σερβιτόρους, καμαριέρες, διοικητικούς υπάλληλους, δασκάλους σκι, μουσικούς και άλλες συναφείς ειδικότητες.

Δεκάδες ξενοδοχεία στην Ελβετία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Τσεχία αναζητούν νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, που επιθυμούν να εργαστούν για την περίοδο του χειμώνα σε χώρες που αποτελούν παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς. Εκατό ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ξενοδοχειακές αλυσίδες στο Σάλτσμπουργκ περιμένοντας ισάριθμους υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν κατά τους χειμερινούς μήνες σε ξενοδοχεία όπως το Sheraton, InterContinental, Stein κ.λπ.

Στο μεταξύ, προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων ζητούν για το διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου 2013 - Μαρτίου 2014 πολλά σαλέ, εστιατόρια, μπαρ και τουριστικά γραφεία στις Αλπεις. Το «Εθνος - Εργασία» παρουσιάζει ορισμένες από τις ανοιχτές θέσεις, για τις οποίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν άμεσα τα βιογραφικά τους.

Ειδικότητα: Σεφ/Μάγειρας

Εταιρεία: Silver Ski
Περιοχή: La Plagne - Γαλλία
Αιτήσεις: kate@silverski.co.uk
Πληροφορίες: alpjob.com

Ειδικότητα: Προσωπικό μπαρ, κουζίνας και Οδηγοί
Εταιρεία: Bar Le National
Περιοχή: St Jean d'Aulps
Αιτήσεις: jobs@barnational.com
Πληροφορίες: alpjob.com

Ειδικότητα: Προσωπικό υποδοχής σε σαλέ (γαλλόφωνο)
Εταιρεία: Terrasse de Verchak
Περιοχή: Verchaix - Γαλλία
Αιτήσεις: stay@terrasse-de-verchaix.com
Πληροφορίες: alpjob.com

Ειδικότητα: Βοηθός σεφ και Μπάρμαν
Εταιρεία: Bar Mont Blanc
Περιοχή: Les Arcs - Γαλλία
Εναρξη εργασίας: Δεκέμβριος του 2014
Αιτήσεις: tracker@barmontblanc.com
Πληροφορίες: alpjob.com

Ειδικότητα: Σεφ και Προσωπικό υποδοχής σε σαλέ (ζευγάρι)
Εταιρεία: Silver Lining Chalets
Περιοχή: Les Menuires - Γαλλία
Αιτήσεις: silverliningchalets.co.uk
Πληροφορίες: alpjob.com

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση hotelcareer.com/jobs.

Μάνατζερ, γραμματείς, σεφ και πωλητές στην Αγγλία

Νέο προσωπικό για να καλύψουν τις ανάγκες των εορτών ζητούν μεγάλες εταιρείες ένδυσης, αλυσίδες εστιατορίων και πολυκαταστήματα Μ. Βρετανία. Πιο συγκεκριμένα:

Inditex
 

Εκατοντάδες ευκαιρίες προσωρινής εργασίας στον χώρο της ένδυσης προσφέρει ο Ομιλος Inditex για τα καταστήματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τη χειμερινή περίοδο η εταιρεία ζητά προσωπικό για τα καταστήματα Zara, Pull and Bear και Bershka. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στέλνουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική σελίδα joinfashioninditex.com

Τα καταστήματα Zara θα εντάξουν στο δυναμικό τους Managers, Deputy Managers, Department Managers, Head Cashiers, Sales Assistants και Stockroom Assistants για διάφορες περιοχές, όπως London, Bluewater Kent, και East Sussex, Bristol South, Reading Berkshire και Southampton Hampshire.

Τα καταστήματα Bershka θα προσλάβουν Senior Visual Merchandiser, Debuty Manager, Menswear Responsible, Stockroom Manager, Stockroom για τις ανάγκες των περιοχών Central London, Brighton East Sussex και Greenford Middlesex.

Νέο προσωπικό θα προσλάβουν και τα Pull&Bear, αφού αναζητούν General Manager για το Brighton East Sussex και Sales Assistants, Regional Manager και Managers για το Λονδίνο.

Aλυσίδες εστιατορίων
Αγγλικές αλυσίδες εστιατορίων με ψάρια και θαλασσινά και κουζίνα Καραϊβικής αναζητούν επικεφαλής αλλά και βοηθούς σεφ με τουλάχιστον διετή εμπειρία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι μισθοί τους θα κυμαίνονται από 17.500 λίρες/χρόνο (μεικτά) για τους βοηθούς, έως 33.000 λίρες ετησίως για τους υπευθύνους εστιατορίου. Προσφέρεται επίσης αμειβόμενη εκπαίδευση διάρκειας 1 έως 5 εβδομάδων, δωρεάν διαμονή, συμβόλαιο εργασίας και ασφάλιση. Αποστολή βιογραφικού (γραμμένο στα Αγγλικά με φωτογραφία) στο e-mail: silver.lining37@yahoo.com

Harrods
«Εξαιρετικούς ανθρώπους» για μία «εξαιρετική» εταιρεία αναζητά το πολυκατάστημα πολυτελών προϊόντων Harrods στο Λονδίνο με μότο: «Be exceptional». Το Harrods επιθυμεί να προσλάβει δέκα άτομα με προσωρινή απασχόληση στους τομείς των πωλήσεων, της συμβουλευτικής οινοπνευματωδών ποτών και της εξυπηρέτησης πελατών. Πιο συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες ειδικότητες είναι οι ακόλουθες: Night and Day Porter Opportunities, Wine and Spirits Advisor, Sales Support Opportunities, Food Halls Opportunities, Sales Associate - Mens International, Σερβιτόρων, Sales Support - Meatand Fish Counter, Sales Associate - Sports, Sales Associate - Menswear και Sales Associate - Childrenswear. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: harrodscareers.com

Υπάλληλοι γραφείου
Επτά θέσεις Γραμματέων προσφέρουν ισάριθμες εταιρείες ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού στη Μεγάλη Βρετανία. Το προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα από δύο εβδομάδες έως και τρεις μήνες με πλήρες ωράριο.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: reed.co.uk/administrator-secretary.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...