26 Νοε 2013

Εξειδικευμένοι διοικητικοί και τεχνικοί στην Qatar Airways

Δεκάδες θέσεις εργασίας τεχνικού, διοικητικού και ελεγκτικού προσωπικού αλλά και προσωπικού για τα τμήματα πωλήσεων θα καλύψει η Qatar Airways, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.


Η εταιρεία, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στον αεροπορικό «γίγαντα» oneworld, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για τη στελέχωση θέσεων εδάφους και αέρος, προκειμένου να ενισχύσει τον στόλο της, ο οποίος «μετρά» 120 αεροσκάφη για πάνω από 125 προορισμούς παγκοσμίως.

Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να διαθέτουν διάθεση για την εξερεύνηση ενός πολυπολιτισμικού εργασιακού περιβάλλοντος, επικοινωνιακές δεξιότητες και διάθεση για ενσωμάτωση σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Η Qatar προσφέρει ευκαιρίες για μετεκπαίδευση και ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, ενώ οι εργαζόμενοι με έδρα την Ντόχα απολαμβάνουν ευρείας γκάμας επιδόματα και αφορολόγητο εισόδημα. Οι θέσεις εργασίας εκτός από το Κατάρ, αφορούν και άλλες χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής.

Παρακάτω είναι ορισμένες από τις προσφερόμενες θέσεις.

Θέση: Manager Inflight Operations
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης ή πτυχίο πανεπιστημίου στο αντικείμενο του μάνατζμεντ, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον πέντε ετών στο αντικείμενο της θέσης σε διευθυντικό επίπεδο, αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση και απογραφή εμπορευμάτων, εμπειρία στο μάρκετινγκ B2B και B2C, άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR2716
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 28 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Performance Analyst
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, πιστοποίηση μάνατζμεντ σχετικού με την αεροπλοΐα, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον πέντε ετών, από τα οποία τα δύο στις βάσεις, την ανάσυρση και την ανάλυση δεδομένων σε αεροπορική ή τουριστική επιχείρηση, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλες τις εφαρμογές των MS Office (κυρίως στα Excel, Access και Business), άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR1732
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 31 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Cargo Pricing Analyst
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή διδακτορικό δίπλωμα ειδίκευσης στην τιμολόγηση ή τη διαχείριση εσόδων, διετής προϋπηρεσία στους τομείς της τιμολόγησης φορτίου, της εξυπηρέτησης πελατών ή των πωλήσεων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και κυρίως των MS Office.
Κωδ. θέσης: QR3855
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Senior Analyst Aeropolitical Affairs
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου στο διεθνές δίκαιο, πενταετής προϋπηρεσία σε διεθνές επίπεδο, εμπειρία στις αεροπολιτικές υποθέσεις, κατανόηση των διεθνών οικονομικών υποθέσεων, εμπειρία στη διαχείριση διμερών συμφωνιών, καλή γνώση του δικαίου αερομεταφορών, άριστη γνώση της αγγλικής και αραβικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3882
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Systems Engineer (Business Analyst)
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Πληροφορική ή τη Μηχανική, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων έως έξι ετών στον τομέα της αεροπλοΐας, εμπειρία στα προγράμματα .Net και MOSS, σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και στη διαχείριση βάσεων δεδομένων Oracle ή SQL Server, άριστη γνώση των μεθοδολογιών Agile και RUP, άριστη γνώση των προγραμμάτων Visio και Microsoft Office, άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3883
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 28 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Cargo Security Supervisor
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με το αντικείμενο της θέσης, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών, εμπειρία στην ασφάλεια αεροσκαφών, ικανότητα διαχείρισης κλοπών, υπεξαιρέσεων ή παραβιάσεων ασφαλείας, άριστη γνώση των Microsoft Office, γνώση των διαδικασιών και κανονισμών διακίνησης φορτίου, άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3954
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Ιανουαρίου 2014 στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Cargo Safety Supervisor
Περιοχή: Κατάρ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με το αντικείμενο της θέσης, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών, εμπειρία στην έρευνα πληροφοριών ασφαλείας, παρακολούθηση κύκλου σεμιναρίων με θέμα την ασφάλεια στην αεροπορία, ικανότητα διερεύνησης ατυχημάτων και άλλων περιστατικών, άριστη γνώση των Microsoft Office, άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3955
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Ιανουαρίου 2014 στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Ανοικτές θέσεις σε Ιράν, Κίνα και Χονγκ Κονγκ

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε εξειδικευμένα στελέχη στο Ιράν, την Κίνα, το Πακιστάν και το Χονγκ Κονγκ. Πιο συγκεκριμένα:

Θέση: Reservation & Ticketing Agent
Περιοχή: Ιράν
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους στη βιομηχανία αεροπλοΐας, ταξιδίων ή φιλοξενίας, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, γνώση των διαδικασιών κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων της IATA, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3410
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Duty Engineer
Περιοχή: Ιράν
Προσόντα: Αναγνωρισμένο δίπλωμα στην αεροπλοϊκή αγορά, κατοχή πιστοποιητικού ICAO, πτυχίο μηχανολόγου σε δύο τουλάχιστον τύπους των αεροσκαφών της Qatar Airways, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον πέντε ετών στη συντήρηση αεροσκαφών, άριστη γνώση των αρχών συντήρησης αεροσκαφών, άριστη γνώση της αεροπλοϊκής νομοθεσίας, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR1307
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 14 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Reservations & Ticketing Agent
Περιοχή: Κίνα
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, γνώση των διαδικασιών κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων της ΙΑΤΑ, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο, άριστη γνώση χειρισμού των MS Office.
Κωδ. θέσης: QR3931
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 15 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Cargo Operations Agent
Περιοχή: Πακιστάν
Προσόντα: Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης, καλή κατανόηση των εργασιών φορτοεκφόρτωσης, προϋπηρεσία διάρκειας δύο ετών στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και των ουρντού.
Κωδ. θέσης: QR3935
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Airport Services Agent
Περιοχή: Χονγκ Κονγκ
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλο πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, εμπειρία στη διαχείριση επιβατών και την έκδοση εισιτηρίων, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, άριστη γνώση της αγγλικής και κινεζικής γλώσσας, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Κωδ. θέσης: QR3894
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 5 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com
 

Προσλήψεις σε Ευρώπη - ΗΠΑ

Θέση: Administration Assistant
Περιοχή: Πολωνία
Προσόντα: Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης, κατά προτίμηση σε εφαρμογές πληροφορικής (MS Office), προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών σε διοικητική θέση, άριστη γνώση της αγγλικής και πολωνικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3933
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 21 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Sales Manager

Περιοχή: Ελβετία
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον πέντε ετών στο αντικείμενο της θέσης σε αεροπορική ή τουριστική εταιρεία, αποδεδειγμένη εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάληψη ηγετικών καθηκόντων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση της γερμανικής ή της γαλλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3891
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

Θέση: Finance Supervisor
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στους τομείς του εμπορίου ή της λογιστικής ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα χρηματοοικονομικά, πιστοποίηση γνώσης των αντικείμενων CA, CPA, ACCA, CIMA και ICWA, προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης διάρκειας τουλάχιστον επτά ετών, εκ των οποίων τα δύο σε αεροπορική εταιρεία, εμπειρία σε συστήματα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: QR3077
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 30 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα careers.qatarairways.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς ειδικότητες, τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και τα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν καταγράφονται αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Qatar Airways, careers.qatarairways.com
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...