7 Νοε 2013

Τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για oμάδες με καινοτόμες ιδέες από την COSMOTE

Η COSMOTE σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy δημιούργησαν το πρόγραμμα COSMOTE StartUp. Ένα πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει καινοτόμες ιδέες σε νέες επιχειρήσεις! Είναι ένας τρόπος για τον καθένα να κάνει την ιδέα του επιχείρηση.
Οι 3 φάσεις του COSMOTE StartUp


  • Η πρώτη κίνηση είναι να καταθέσει κάποιος μαζί με την ομάδα του την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.
  • Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, η Επιτροπή θα επιλέξει τις ομάδες, που θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Selection Day.
  • Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή θα καταλήξει στις 10 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τρίμηνο πρόγραμμα COSMOTE StartUp.

Οι ομάδες αυτές θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα σπουδών διάρκειας τριών μηνών και θα έρθουν σε επαφή με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.
 

Κατά τη διάρκεια του εντατικού αυτού προγράμματος εκπαίδευσης οι 10 ομάδες θα εξελίξουν την ιδέα τους, με τη βοήθεια ενός βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος, επιλεγμένων coaches και ομιλητών με γνώση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τα StartUps και την επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες, όπως και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στο cosmotestartup.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...