7 Νοε 2013

Επιστημονικό προσωπικό σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

Στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού προχωρούν «διάσημα» πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας για την κάλυψη των διοικητικών αναγκών των τμημάτων τους.

Οι θέσεις αφορούν μόνιμη, αλλά και προσωρινή απασχόληση με συμβάσεις έργου και απευθύνονται σε πτυχιούχους πανεπιστημίου και κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή διδακτορικού διπλώματος εξειδίκευσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ειδίκευση στους τομείς της διοίκησης και της διοίκησης επιχειρήσεων, στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία, τα χρηματοοικονομικά, τη λογιστική, τη μηχανική και τις φυσικές επιστήμες. Οι προσφερόμενες θέσεις είναι οι ακόλουθες:

Θέση: Marketing and Student Recruitment Manager
Εργοδότης: University of Leicester
Περιοχή: Λέισεστερ
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στο αντικείμενο της θέσης, εξειδικευμένη εμπειρία στη συγγραφή δημιουργικών διαδικτυακών και έντυπων κειμένων, εμπειρία στο σχεδιασμό εκδηλώσεων (event planning), εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή σε καμπάνιες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, εμπειρία στη βελτιστοποίηση διαδικτυακού περιεχομένου για μηχανές αναζήτησης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: SEN00421
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 11 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: imj1@le.ac.uk υπόψη κ. Ian Jarvis και στο τηλέφωνο (+30) 0116 252 2568.

Θέση: Deputy Director of Finance
Εργοδότης: University of London
Περιοχή: Λονδίνο
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα οικονομικά, πιστοποίηση και επαγγελματική εμπειρία στη λογιστική, ικανότητα στην ανάπτυξη και μετάδοση οικονομικής εμπειρίας στα ακαδημαϊκά τμήματα, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο.
Κωδ. θέσης: SPR-FIN-5355
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 13 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα: http://jobs.ioe.ac.uk ή στο τηλέφωνο (+30) 020 7612 6159

Θέση: Finance Manager
Εργοδότης: Nottingham Trent University
Περιοχή: Νότιγχαμ
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στα οικονομικά και χρηματοοικονομικά, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, αποδεδειγμένη εμπειρία στην οικονομική διαχείριση, το σχεδιασμό και την ανάλυση, ικανότητα στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων και την κατανόηση και παρουσίαση σύνθετων χρηματοοικονομικών πληροφοριών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: B1013
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 10 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα: www.ntu.ac.uk/vacancies

Θέση: Research and Knowledge Transfer Facilitator
Εργοδότης: University of Birmingham
Περιοχή: Μπέρμιγχαμ
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στους τομείς της μηχανικής ή των φυσικών επιστημών, εμπειρία στον έλεγχο του περιβάλλοντος που στοχεύει στην επένδυση στην έρευνα, εμπειρία στη διαχείριση έρευνας, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 52139
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 10 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα: p.i.marshall@bham.ac.uk
 

Θέση: East 15 Finance Manager
Εργοδότης: University of Essex
Περιοχή: Έσσεξ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή διδακτορικό δίπλωμα ειδίκευσης στα οικονομικά, πιστοποίηση στον τομέα των οικονομικών και της λογιστικής, εμπειρία στο οικονομικό μάνατζμεντ, γνώση της αγγλικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: SS125
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στις ιστοσελίδες: http://www.jobs.ac.uk/job/AHM565/east-15-finance-manager/ , http://www.essex.ac.uk ή στο τηλέφωνο (+30) 01206874588.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...