29 Νοε 2013

180 θέσεις στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών μέσω ΤοπΣΑ

Η αναπτυξιακή σύμπραξη ΣΥΝ-ΤΟΠΟΣ και  το Κέντρο Εργάνη ως συντονιστής φορέας, προσκαλούν δυνητικά ωφελούμενους/ες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του έργου "ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ".

Το έργο απευθύνεται σε 180 άνεργους/ες κατοίκους ή/και δημότες του Δήμου  Νεάπολης – Συκεών που θα υποστηριχθούν ολοκληρωμένα μέσα από δράσεις πληροφόρησης, συμβουλευτικής, επιμόρφωσης και κατάρτισης, ώστε να διευρύνουν τις γνώσεις τους προκειμένου να ιδρύσουν επιχείρηση ή κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, να προσληφθούν  σε επιχειρήσεις ή να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Οι ωφελούμενοι/ες μπορούν επιπλέον να ενταχθούν σε:

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους/άνεργες, υποψήφια στελέχη  επιχειρήσεων εστίασης ή τουρισμού και για υποψήφια στελέχη κοινωνικών επιχειρήσεων.
  • Εξειδικευμένες επιμορφώσεις που αφορούν στη δημιουργία επιχείρησης.
  • Εξειδικευμένες επιμορφώσεις που αφορούν στη δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων. 
  • Επιμόρφωση ωφελουμένων για την υποστήριξη κοινωνικών δράσεων. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε νέους επιστήμονες ανθρωπιστικών σπουδών και υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης-ΠΥΞΙΔΑ
  • Επιμορφώσεις ωφελουμένων που αφορούν σε Ενεργειακά θέματα – Πράσινη ανάπτυξη. Απευθύνεται κυρίως σε νέους επιστήμονες μηχανολόγους μηχανικούς

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
 

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να ενταχθούν μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από το Κέντρο Εργάνη (Καραβαγγέλη 1, Συκιές, τ. 2310 621 166 και ergani@ergani.gr ) ή στους συμβουλευτικούς σταθμούς του Δήμου Νεάπολης-Συκεών (Νεάπολης τηλ. 2310671100-199, πρώην Δημαρχείο Συκεών τηλ. 2313313154-51, Πεύκων τηλ. 2313502226,  Αγίου Παύλου τηλ.2313300206.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2013

Πηγή: ergani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...