29 Οκτ 2013

Ημέρες Καριέρας Start - Up στο Οικονομικό Παν. Αθηνών

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης και τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), διοργανώνει για πρώτη φορά τις «Ημέρες Καριέρας Start – Up». Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του ΟΠΑ θα έχουν την ευκαιρία διασύνδεσης με αναπτυσσόμενες start-up επιχειρήσεις την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στο Radisson Blu Park Hotel.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ενδεικτική της πρόθεσης του Πανεπιστημίου να ενισχύσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, διευκολύνοντας την προσέγγιση του δυναμικού του με τις νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Μέσω των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση, οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών και οι απόφοιτοι του ΟΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας σε μία start-up επιχείρηση. Επιπλέον, οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα πρακτικής άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε μία start-up μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου.

Για τη συμμετοχή των φοιτητών και αποφοίτων στις “Ημέρες Καριέρας Start-Up” θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Για Φοιτητές και Αποφοίτους: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέχρι την Κυριακή 27/10/2013 στο docs.google.com/forms...

Για Start-ups Επιχειρήσεις: Οι ενδιαφερόμενες start-ups καλούνται να στείλουν e-mail στο mke@aueb.gr εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους και περιλαμβάνοντας τα στοιχεία τους, προκειμένου να τους αποσταλεί το Έντυπο Συμμετοχής Επιχείρησης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης, μέχρι και την Τετάρτη 30/10/2013.
 
-->
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει 2 έτη πραγματικής λειτουργίας ή 2 διαχειριστικές χρήσεις και δεν έχουν περάσει 8 έτη από την ίδρυσή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΠΑ mke.aueb.gr/events

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...