25 Οκτ 2013

Χημικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι και νομικοί στην GlaxoSmithKline

Στην πρόσληψη νέων επιστημόνων προχωρά ο φαρμακευτικός κολοσσός GlaxoSmithKline, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων, εμβολίων και άλλων σκευασμάτων ευρείας κατανάλωσης για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών της. Οι υποψήφιοι προορίζονται για Αμερική, Βέλγιο, Αγγλία και Ιρλανδία.

Ο όμιλος αναζητά προσωπικό το οποίο θα τοποθετηθεί στα τμήματα έρευνας και τεχνολογίας, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, υψηλή εξειδίκευση σε τομείς όπως η χημεία, η βιοχημεία, η βιολογία, το μάρκετινγκ, τα νομικά, οι πωλήσεις και η διοίκηση επιχειρήσεων, άριστη γνώση της αγγλικής και σε μερικές θέσεις και της γαλλικής γλώσσας ενώ θα πρέπει να διαθέτουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εκφράζουν την πολιτική της Glaxo.

Μεταξύ άλλων, οφείλουν να διαθέτουν επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες και την ικανότητα να δεσμεύουν, να επηρεάζουν και να υποστηρίζουν το πελατολόγιο της εταιρείας. Επιπλέον, θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ενώ απαιτείται ευελιξία και προσαρμοστικότητα ανά πάσα στιγμή παραστεί ανάγκη.

Ενδεικτικά:

Θέση: Superviseur EHS
Περιοχή: Βέλγιο

Θέση: Superviseur QC
Περιοχή: Βέλγιο

Θέση: Specialist Biostatistics
Περιοχή: Βέλγιο

Θέση: Lucozade Shopper Activation Manager
Περιοχή: Ιρλανδία

Θέση: Formulation Scientist
Περιοχή: Ηνωμένο Βασίλειο

Θέση: Paralegal
Περιοχή: Πενσιλβανία

Θέση: Investigator, Immunoassay Method Development Specialist
Περιοχή: Πενσιλβανία

Θέση: Senior Director Provider Marketing Corporate / Ind Segment
Περιοχή: Πενσιλβανία

Θέση: Site Head Biotransformation & Drug Disposition
Περιοχή: Πενσιλβανία

Θέση: Director of Supply Chain Management
Περιοχή: Βόρεια Καρολίνα

Θέση: Product Manager - Stiefel Dermatology Franchise
Περιοχή: Βόρεια Καρολίνα

Θέση: Sales Professional Respiratory St Clair Shores
Περιοχή: Μίσιγκαν
 

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για τα προσόντα, τα καθήκοντα και την απευθείας αποστολής βιογραφικού σημειώματος μπορεί να αναζητήσει ο υποψήφιος στην επίσημη ιστοσελίδα της GlaxoSmithKline, http://www.gsk.com/careers/search-jobs-and-apply.html

Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...