22 Οκτ 2013

Νοσηλευτές, βρεφονηπιοκόμοι και οδηγοί στη Γερμανία

Η εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού AXIA Personal (http://www.axia-personal.com/) με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στην Γερμανία, αναζητά 95 νοσηλευτές, βρεφονηπιοκόμους και οδηγούς για Γερμανούς εργοδότες. Πιο συγκεκριμένα:

30 νοσηλευτές/τριες για νοσοκομεία στο Βερολίνο, το Αμβούργο, τη Στουτγκάρδη, τη Κολωνία, το Ντίσελντορφ, το Ουλμ (Ulm) και το Μόναχο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ του τμήματος Νοσηλευτικής, να γνωρίζουν γερμανικά (επιπέδου Β2) και αγγλικά (προαιρετικά) και να διαθέτουν προϋπηρεσία στην αναισθησιολογία ή στην εντατική θεραπεία ή στην ορθοπεδική ή στα χειρουργεία. Προσφέρονται συμβάσεις αορίστου χρόνου, ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, υποστήριξη στην εύρεση κατοικίας και υψηλοί μισθοί.

35 βρεφονηπιοκόμοι, απόφοιτοι ΤΕΙ (Προσχολικής Αγωγής ή Βρεφονηπιοκομίας), με γνώσεις γερμανικών (τουλάχιστον σε επίπεδο Β1) και αγγλικών, γαλλικών (προαιρετικά). Προσφέρονται συμβάσεις αορίστου χρόνου, υψηλοί μισθοί και συνεχείς μετεκπαιδεύσεις.

30 οδηγοί, με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας CE, τουλάχιστον ενός έτους προϋπηρεσία, γνώσεις γερμανικών και αγγλικών (επιθυμητή) και γνώση χειρισμού κλαρκ (επιθυμητή).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο e-mail: info@axia-personal.com.
 

Περισσότερες πληροφορίες:
axia-personal.com/
στα τηλ. 210 7780264-6 (Αθήνα) και 2310 287910 (Θεσσαλονίκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...