5 Σεπ 2013

Θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Accor


Νέους προτιμά για προσωπικό στα ξενοδοχεία ο Όμιλος Accor

Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρει ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Accor Group στην Ευρώπη και τον κόσμο για υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Ο ξενοδοχειακός κολοσσός, ο οποίος διαχειρίζεται τα brands Sofitel, Novotel, Adagio, Mercure και Grand Mercure, Quay West και Pullman, διαθέτει 3.463 ξενοδοχειακές μονάδες δυναμικότητας 439.593 δωματίων συνολικά σε 92 χώρες. Απασχολεί δε 160.000 εργαζομένους παγκοσμίως στους οποίους παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης σε περίπου εκατό επαγγέλματα του κλάδου.

Πλήθος ειδικοτήτων αναζητούν να καλύψουν τα δύο μεγάλα «ονόματα» του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως. Θέσεις προσφέρονται για ειδικούς του τομέα τροφίμων και ποτών, αρχισερβιτόρους, σεφ, ρεσεψιονίστες, μπάρμεν και υπευθύνους μπαρ, ενώ δεν λείπουν ειδικότητες που αφορούν τα τμήματα πωλήσεων και ανθρωπίνων πόρων. Επίσης ζητούνται υπάλληλοι room service, βοηθοί για τα τμήματα διεύθυνσης, υπεύθυνοι πελατολογίου και υπεύθυνοι οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων

Ο Όμιλος Accor εστιάζει σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικό νεαρής ηλικίας με δυνατότητες και προοπτική, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει, το 37% του προσωπικού που απασχολεί ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 25-34 ετών, το 24% στην ηλικιακή ομάδα των 35-44, ενώ το 20% του ανθρώπινου δυναμικού του έχει ηλικία κάτω των 20 ετών. Η πλειονότητα των εργαζομένων (38%) απασχολούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ασίας, της Άπω Ανατολής και στην Αυστραλία, ενώ 19% των εργαζομένων έχουν ως βάση ξενοδοχεία της Ευρώπης πλην της Γαλλίας, καθώς μόνο σε αυτή απασχολείται το 14% των εργαζομένων.

Βασική προϋπόθεση για την επιλογή του προσωπικού, πέραν των τυπικών προσόντων που ζητούνται για κάθε θέση, αποτελεί η ποιότητα του χαρακτήρα τους. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, προϋπηρεσία στο αντικείμενό τους και τη δυνατότητα να λειτουργούν, τόσο μεμονωμένα, όσο και σε επίπεδο ομάδας.

Οι θέσεις εργασίας περιμένουν στα Sofitel και Novotel στη Γαλλία (Apprentissage Assistant, Plonguer, Second de Bar, Chef de Bar, Assistant Chef de Reception, Receptionist, Assistant Maitre d'Hotel), το Ηνωμένο Βασίλειο (Night Team Member, Reception Team Member, Food & Beverage Team Member) και το Ντουμπάι (Assistant Outlet Manager, Assistant Director of Sales - Corporate, Headwaiter, Food & Beverages Hostess, Food & Beverages Waiter) ενώ κενές θέσεις προσφέρονται επίσης στη Γερμανία, την Ολλανδία (Room Service Employee), την Αυστραλία (One Touch Operator), την Ινδία (Executive Chef) και την Πορτογαλία (Director of Sales).
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου, https://jobs.accor.com/Job-vacancy/All-of-our-job-vacancies,s,0.html.html για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις θέσεις εργασίας, τα προσόντα και τα καθήκοντα.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23323

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...