27 Αυγ 2013

Ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας από την ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα


Την φιλόδοξη προσπάθεια ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με στόχο την παραμονή όσο το δυνατόν περισσότερων νέων με δεξιότητες στη χώρα μας, ξεκίνησε η πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αθήνα. Μια προσπάθεια στην οποία είχαμε ήδη αναφερθεί σε παλιότερή μας ανάρτηση (ergasia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5535.html) παίρνει σάρκα και οστά.

Το Orange Grove, το νέο και εναλλακτικό περιβάλλον εργασίας, θα στεγαστεί στο ισόγειο του κτιρίου που βρίσκονται και τα γραφεία της Πρεσβείας, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, προσφέροντας ένα ευρύ δίκτυο επαφών και την απαραίτητη τεχνογνωσία σε Έλληνες και Ολλανδούς νέους επιχειρηματίες που είτε θέλουν να ξεκινήσουν είτε θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ευέλικτες θέσεις εργασίας, και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και διαλέξεις.

Επίσης θα έχουν πρόσβαση σε σχήμα mentoring – coaching με τη συμμετοχή έμπειρων επαγγελματιών από το δίκτυο εταιριών και Πανεπιστημίων που έχει διαθέτει η πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Οι νέοι επιχειρηματίες που θα στεγαστούν στο Orange Grove Athens θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζητήσουν λογιστικές ή νομικές συμβουλές σε ειδικές τιμές.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στον νέο συνεργατικό χώρο έχουν οι νέοι έως 35 ετών, είναι γεννημένοι μετά την 01/01/1979.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας email στο ATH-OG-APPLICATIONS@MINBUZA.NL, στο οποίο θα επισυνάψουν σκαναρισμένο αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Στη συνέχεια θα λάβουν απαντητικό email με την αίτηση που θα κληθούν να συμπληρώσουν.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν πριν τις 31 Αυγούστου και όσοι επιλεγούν θα ξεκινήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου 2013.
 

Όσοι αποστείλουν τις αιτήσεις τους μετά την πάροδο της προθεσμίας, θα τύχουν υποψηφιότητας για τον επόμενο γύρο ένταξης νέων επιχειρηματιών στη θερμοκοιτίδα Orange Grove Athens.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.orangegrove.biz/ και στη σελίδα του Orange Grove Athens στο facebook www.facebook.com/orangegroveathens.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...