23 Ιουλ 2013

Εργασία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Μπορεί να μην είναι μια άμεση λύση στο πρόβλημα ευρέσεως εργασίας, αλλά σίγουρα αφήνει ανοιχτό ένα πολύ σημαντικό παράθυρο για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία μπορεί να μην είναι και τόσο μακρυά στο μέλλον.

Ο EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) δέχεται βιογραφικά επιστημόνων τα οποία κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει γαι να στελεχώσει υπηρεσίες του σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λιχτενστάιν. Οι συμβάσεις θα είναι από τρεις μήνες μέχρι πέντε χρόνια.

 

Οι ειδικότητες που χρειάζονται είναι παιδίατροι, χημικοί, ειδικοί διαχείρισης κινδύνων, πτυχιούχοι Πληροφορικής και ειδικοί διαχείρισης βάσεων δεδομένων, νομικοί, κτηνίατροι, αναλυτές πληροφοριακών συστημάτων, ειδικοί διαχείρισης έργων (project management), επικοινωνιολόγοι, ειδικοί ασφάλειας και αποτελεσματικότητας φαρμάκων, ποιοτικού ελέγχου φαρμάκων και βιοχημικών προϊόντων και ειδικοί για την προστασία της υγείας των ασθενών.

Η ημερομηνία αποστολής βιογραφικού παραμένει «ανοικτή», ενώ τα βιογραφικά των υποψηφίων παραμένουν στη λίστα υποψηφιοτήτων για το χρονικό διάστημα των 24 μηνών.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα
ema.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...