11 Ιουν 2013

Άμεσες προσλήψεις στο Βρεφοκομείο Αθηνών


Στην τελική ευθεία για την προκήρυξη βρίσκεται η διοίκηση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για 326 εποχικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με την πρόεδρο του φορέα, κ. Μαρία Ηλιοπούλου, το αίτημα έχει ήδη εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και βρίσκεται στα γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών για έγκριση.


Το Βρεφοκομείο στη συνέχεια θα αποστείλει στο ΑΣΕΠ την προκήρυξή του ώστε να ξεκινήσει άμεσα η δεκαήμερη προθεσμία για αιτήσεις.

Με εντεκάμηνες συμβάσεις θα εργαστούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών βρεφονηπιοκόμοι, βοηθητικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.
 

Αναφορικά με τις νέες θέσεις που θα καλυφθούν, κατανέμονται σε 18 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες τέσσερις:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 107 θέσεις,
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 75 θέσεις,
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, 60 θέσεις, και
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων, 45 θέσεις.

Δεκαπέντε θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, τέσσερις στην ΔΕ Ελαιοχρωματιστών και τρεις θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων. Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Θερμοϋδραυλικών, ΔΕ Ψυκτικών, ΔΕ Μηχανοξυλουργών και ΥΕ Εργατών Οικοδομικών Εργασιών. Επιπλέον, εγκρίθηκαν μία θέση Σοβατζή, μία Αλουμινά, μία Σιδερά, μία Τεχνικού Πλακών και μία Ηλεκτρολόγου, όλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο: ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...