11 Ιουν 2013

Συμβάσεις ορισμένου χρόνου από 2 έως 12 μήνες σε δήμους

Συμβάσεις ορισμένου χρόνου από δύο έως δώδεκα μήνες προσφέρουν 21 δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις της Αθήνας και της περιφέρειας. Αφορά θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν από υποψηφίους όλων των βαθμίδων.

Κατασκηνώσεις Αβδήρων

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Αρχαία Αβδηρα» για εννέα εποχικές θέσεις για το χρονικό διάστημα Ιούνιος - Ιούλιος 2013.
Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι: ΥΕ Εργατών (3 θέσεις) και ΥΕ Λαντζιέρηδων (2 θέσεις).
 
Επίσης, θα προσληφθεί ένας Νοσοκόμος κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, ένας Μάγειρας ΔΕ ή ΥΕ, ένας Βοηθός Μάγειρα - Τραπεζοκόμος ΔΕ ή ΥΕ και ένας Φύλακας ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλ.: 25410-69524.

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Έως και τις 14 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για 3 εποχικές θέσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Χειριστής Εκσκαφέα Φορτωτή ΔΕ, ένας Συνοδός Απορριμματοφόρων ΥΕ και ένας Εργάτης Υδρευσης ΥΕ.
Για τις δύο πρώτες ειδικότητες ο χρόνος απασχόλησης φθάνει τους οκτώ μήνες, ενώ για την τρίτη τους έξι. Πληροφορίες στο τηλ.: 27573-60210.

Δήμος Χανίων

5 θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Χανίων. Οι θέσεις κατανέμονται, από μία, στις εξής ειδικότητες: ΠΕ Διοικητικού - Διαχειριστή, ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου και ΥΕ Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 28213-41670.

Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλειάς

Στην κάλυψη 4 θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρά η Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλειάς, μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ.
Οι θέσεις κατανέμονται σε ισάριθμες ειδικότητες ως εξής: ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΔΕ Επιμελητή Πρόνοιας ή Κοινωνικού Φροντιστή, ΔΕ Οδηγού Λεωφορείου και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου με δυνατότητα παράτασης. Πληροφορίες στο τηλ.: 23250-28988.

73 υπάλληλοι στην Κασσάνδρα

Στην πρόσληψη 73 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων και έξι μηνών. Ειδικότερα, συμβάσεις τεσσάρων μηνών θα συνάψουν 28 Συνοδοί και 15 Οδηγοί Απορριμματοφόρων. Για τις υπόλοιπες θέσεις ο χρόνος απασχόλησης εκτείνεται στους έξι μήνες. Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 23743 50133.

12 συμβάσεις στον Δήμο Αγιάς

Δώδεκα εποχικές θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Αγιάς Λάρισας σε έξι ειδικότητες των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ. Οι πολυπληθέστερες ειδικότητες είναι οι ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, στην οποία συγκεντρώνονται συνολικά επτά θέσεις και η ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου με δύο θέσεις. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24943 50122.2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...