24 Μαΐ 2013

Εργασία στην SONY στις ΗΠΑ και παγκόσμια


Μια εταιρεία σαν την SONY, δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολλοί εργαζόμενοι θα ήθελαν να βρίσκονται στο περιβάλλον της, το οποίο παρέχει εργασιακή ασφάλεια και σταθερότητα. Άλλωστε τα 79.000.000.000 δολάρια πωλήσεων του τελευταίου οικονομικού έτους και οι πάνω από 170.000 εργαζόμενοι το εξασφαλίζουν.

Οι κενές θέσεις εργασίας στην εταιρεία λοιπόν, είναι δέλεαρ για τον καθένα ενδιαφερόμενο.

Άτομα που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία, εκτός από τις απαραίτητες για κάθε θέση σπουδές, διαθέτουν, επίσης, επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, εργάζονται τόσο αυτόνομα όσο και ως μέλη ομάδας με τη λιγότερη δυνατή επίβλεψη και δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο της εργασίας τους, καλό θα ήταν να ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω, τα οποία αποτελούν κενές θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ:
 

Θέση: Executive Assistant
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πτυχίο ή δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και, συγκεκριμένα, των προγραμμάτων Microsoft Word, Excel και PowerPoint.
Κωδ. Θέσης: 3660449
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα: Executive Assistant

Θέση: Copywriter
Περιοχή: Καλιφόρνια
Προσόντα: Πτυχίο ή δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στο αντικείμενο της θέσης ή προϋπηρεσία τεσσάρων ετών σε περίπτωση έλλειψης του πτυχίου, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση μίας ακόμα ξένης γλώσσας θεωρείται επιπλέον προσόν.
Κωδ. Θέσης: 3603740
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα: Copywriter

Θέση: Director, Social Media
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πτυχίο ή τελειόφοιτος Πανεπιστημίου στο αντικείμενο της θέσης, εμπειρία τουλάχιστον έξι ετών στον κλάδο των ΜΜΕ, της δημοσιογραφίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εμπειρία διαφόρων μέσων ελέγχου και ανάλυσης των ΜΜΕ, όπως το Radian6, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο.
Κωδ. Θέσης: 3655292
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα: Director, Social Media

Θέση: Senior GRC Platform Manager
Περιοχή: Βιρτζίνια
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα γνωστικά αντικείμενα του ΙΤ, της Νομικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων ή σε άλλο σχετικό αντικείμενο, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών στη διαχείριση κινδύνων, την ασφάλεια δεδομένων και στο απόρρητο δεδομένων (privacy), προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στην ασφάλεια πληροφοριών ή στη διαχείριση απορρήτου, ικανοποιητική γνώση χειρισμού του MS Office και, κυρίως, του MS Project και του Visio.
Κωδ. Θέσης: 3649765
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα: Senior GRC Platform Manager

Θέση: Internal Auditor
Περιοχή: Νιου Τζέρσι
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη λογιστική, στα χρηματοοικονομικά ή στη διοίκηση επιχειρήσεων, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στον έλεγχο λογιστικών βιβλίων σε λογιστικό γραφείο ή σε λογιστικό τμήμα επιχείρησης, πιστοποίηση λογιστικών εργασιών, εμπειρία στο software CAAT, συμπεριλαμβανομένων των ACL, IDEA ή άλλων προγραμμάτων ανάλυσης δεδομένων, εμπειρία στη διοίκηση λογιστικών προγραμμάτων, όπως τα GR, Archer και Auto Audit.
Κωδ. Θέσης: 3648817
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα: Internal Auditor

Αναλυτικά, οι προσφερόμενες θέσεις, τα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν οι επιλεγέντες, αλλά και τα προσόντα που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μία θέση στην εταιρεία, αναφέρονται στις ιστοσελίδες της Sony,
discover.store.sony.com
sony.com/SCA/careers
sonyjobs.com
sony.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...