8 Μαΐ 2013

Έγκριση για συμβασιούχους μετά το Πάσχα σε δήμους

Θέσεις σε Χαλάνδρι, Λάρισα, Γαλάτσι, Περιστέρι

Την έγκριση για την προκήρυξη θέσεων εποχικού προσωπικού σε κοινωνικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα υπηρεσίες επτά δήμων έδωσε το ΑΣΕΠ. Μετά το Πάσχα αναμένεται να οριστούν οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.
Συγκεκριμένα:
 

Δήμος Χαλανδρίου

Στην πρόσληψη 27 θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Χαλανδρίου για το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του έτους 2013. Οι θέσεις που θα καλυφθούν κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες της Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ως εξής:

 • ΠΕ Φυσικής Αγωγής, δέκα θέσεις,
 • ΠΕ Καλλιτεχνικών Σπουδών, οκτώ θέσεις, και
 • ΠΕ ή ΤΕ Θεατρολογίας, εννέα θέσεις.


Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ωστόσο η προκήρυξη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, καθώς πρόκειται προς το παρόν για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου.

Δήμος Λαρισαίων

Μετά την πασχαλινή περίοδο τοποθετούν οι αρμόδιοι του Δήμου Λαρισαίων τον διαγωνισμό του δήμου για την κάλυψη πέντε θέσεων εποχικού προσωπικού στις κατηγορίες ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι των ακόλουθων τεσσάρων ειδικοτήτων:

 • ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, δύο θέσεις,
 • ΠΕ Ψυχολόγου, μία θέση,
 • ΔΕ Διοικητικού, μία θέση, και
 • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών με δυνατότητα παράτασης έως και τη λήξη του έργου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2413 500244.

Δήμος Περιστερίου

Την εβδομάδα που θα ακολουθήσει το Πάσχα εκτιμούν οι αρμόδιοι του Δήμου Περιστερίου ότι θα εκδοθεί η προκήρυξη του δήμου για την κάλυψη δυο θέσεων εποχικού προσωπικού. Τις θέσεις θα καταλάβουν

 • ένας Κοινωνιολόγος και 
 • ένας Ψυχολόγος, 

αμφότεροι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών με δυνατότητα ανανέωσης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5701099.

Κοινωνική Προστασία Γαλατσίου

Δύο Βοηθούς Βρεφοκόμους - Παιδοκόμους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προσλάβει το Νομικό Πρόσωπο «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Γαλατσίου. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με την υλοποίηση του έργου «Υποστήριξη παιδαγωγικών προγραμμάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Γαλατσίου» και θα προσληφθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 210 2143387.

Δήμος Φυλής

Με δύο εποχικούς υπαλλήλους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα ενισχυθεί ο Δήμος Φυλής μετά την έγκριση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Τις θέσεις θα καταλάβουν

 • ένας Κοινωνικός Λειτουργός κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ και 
 • ένας Ψυχολόγος κατηγορίας ΠΕ. 

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες για την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 2480177.

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Τρεις θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θα προκηρύξει

 • δύο θέσεις Εργατών Εσωτερικών Χώρων και μία θέση Εργάτη Κήπων, όλων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. 

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213 2004501.

Κοινωφελής Επιχείρηση Ωρωπίων

Μια θέση Προσωπικού Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ωρωπίων. Η θέση αφορά απασχόληση διάρκειας οκτώ μηνών.

Πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 22950 32190.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...