25 Μαΐ 2013

“ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ"


Είσαι ένας από τους 35.000 επιτυχόντες του προγράμματος;

Αν ναι, τότε βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη θέση εργασίας σου επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες θέσεις που το Kariera.gr, σε συνεργασία με τον όμιλο MASTER έχουν εξασφαλίσει για εσένα.

Τα επόμενα βήματα σου:
 

  •     Δες τη λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ
  •     Στείλε το βιογραφικό σου στη θέση και για την περιοχή που σε ενδιαφέρει και συμπλήρωσε τα στοιχεία που ζητούνται.

Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσεις στη φόρμα που ακολουθεί τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) σου ή τον αριθμό δελτίου ανεργίας σου!

Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου υπεύθυνος του Προγράμματος για να ενημερωθείς για τη διαδικασία ενεργοποίησης του προσωπικού σου Voucher και τις επιλογές εκπαίδευσης (80ωρη θεωρητική κατάρτιση) καθώς και για την ένταξή σου στην θέση εργασίας που επιθυμείς!

Προσοχή: Αίτηση γι΄αυτές τις θέσεις μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι επιτυχόντες του προγράμματος ανεξάρτητα από το που κατέθεσαν την αρχική αίτησή τους και ανεξάρτητα απο οποιαδήποτε συμφωνία έχει υπογραφεί με οποιονδήποτε φορέα για να λάβουν το Voucher!

Κάθε κάτοχος Voucher μπορεί τώρα αδέσμευτα να επιλέξει ποιες θέσεις εργασίας και πάροχο θεωρητικής κατάρτισης επιθυμεί.

Παράλληλα, μόνο μέσα από το Kariera.gr και τη συνεργασία με την ΜΑΣΤΕΡ (το μεγαλύτερο δίκτυο ΚΕΚ στην Ελλάδα) θα είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις και δωρεάν προγράμματα e-learning σχετικά με την επόμενη θέση εργασίας σου!

Οι εταιρίες για τους 35.000 επιτυχόντες του σχεδίου δράσης που εξασφάλισε το Kariera.gr σε συνεργασία με την ΜΑΣΤΕΡ είναι:

    300 πολυεθνικές και αλυσίδες - όμιλοι
    1.000 μεγάλες επιχειρήσεις
    2.500 μικρές εταιρείες των κλάδων εμπορίου, μεταποίησης & υπηρεσιών
    45 Ομοσπονδίες και Ενώσεις εργοδοτών

Αναλυτικά, θα βρεις τη λίστα των εταιριών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσα σε κάθε αγγελία που αφορά το Σχέδιο Δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...