22 Απρ 2013

Καριέρα για στελέχη Η/Υ και μάρκετινγκ στην Google

Χρυσό «εισιτήριο» για εργασία σε χώρες της Ευρώπης προσφέρει ο διαδικτυακός «γίγαντας», Google, ο οποίος άλλαξε τον χαρακτήρα της πληροφόρησης, της επικοινωνίας και της ενημέρωσης παγκοσμίως σε πτυχιούχους Πληροφορικής, Πωλήσεων και Marketing.
 

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανανεώνει τακτικά τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να κερδίσουν μία μοναδική εργασιακή εμπειρία σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων, αλλά και μοναδικών παροχών προς το προσωπικό του.
«Σύμμαχοι» στη διεκδίκηση των θέσεων αποτελούν τα υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υποψηφίων, οι οποίοι θα κληθούν να εργαστούν σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους.

Προτιμώνται άτομα με άψογες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες και προσήλωση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια, αλλά και με την ικανότητα να προσαρμοστούν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών.

Οι εργαζόμενοι που ζητούνται οφείλουν να σκέπτονται δημιουργικά και να αναζητούν τρόπους επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν ταυτοχρόνως πολλαπλά καθήκοντα. Βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό των υποψηφίων θα πρέπει να είναι, επίσης, η ψύχραιμη αντιμετώπιση των καταστάσεων, η υψηλή απόδοση σε «στρεσογόνες» συνθήκες, αλλά και η διάθεση συνεργασίας με συναδέλφους από διαφορετικές χώρες και ποικίλα πολιτισμικά περιβάλλοντα.

Το «Εθνος - Εργασία» παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα τις κενές θέσεις που προσφέρει η Google στην Ευρώπη και, συγκεκριμένα, στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Ολες οι θέσεις που προσφέρει η Google παγκοσμίως καταγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, google.gr/jobs


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...