12 Απρ 2013

Επιδότηση από Επιμελητήρια για συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις

Εάν θέλει κάποιος επαγγελματίας να «τρέξει» την επιχείρησή του, το εξωτερικό είναι μονόδρομος.

Τα επιμελητήρια των τεσσάρων νομών της Κρήτης λοιπόν, σκοπεύουν να επιδοτήσουν την συμμετοχή των μελών τους με ποσοστό 40% σε μία από τις δύο εκθέσεις που θα γίνουν στο Ντουμπάι σε συνεργασία με τον ΟΠΕ. Οι εκθέσεις είναι οι παρακάτω:
 

1. Έκθεση δομικών υλικών «Big 5 Show» 25 έως 28 – 11 – 2013 στο Ντουμπάι. H Έκθεση αρχικά κάλυπτε πέντε κλάδους, όπως δηλώνει και ο τίτλος της, δηλαδή οικοδομές – κατασκευές, ύδρευση, περιβάλλον, ψύξη, κλιματισμός, καθαρισμός, συντήρηση, γυαλί και μέταλλο, τα τελευταία πάντως χρόνια καλύπτει ουσιαστικά οκτώ κλάδους μιας και ο κλάδος της κατασκευής περιλαμβάνει και τις κατηγορίες ειδών μπάνιου, κεραμικών και πετρωμάτων – μαρμάρων. Από το 2008 έχει προστεθεί και 9ος κλάδος το PMV section όπου παρουσιάζονται τα βαριά μηχανήματα.
2. Έκθεση Επίπλωσης & Εξοπλισμού Ξενοδοχειακών Μονάδων & Εστιατόριων «Hotel Show» 28 έως 30 – 09 – 2013 στο Ντουμπάι. Η Έκθεση περιλαμβάνει τους τομείς Interiors & Design (έπιπλα, διακοσμητικά είδη), Operating Equipment & Supplies (εξοπλισμός τροφίμων – ποτών, Security – Technology και Outdoor & Resort Experience με έπιπλα & είδη διακόσμησης εξωτερικών χώρων και προϊόντα Spa. Στη διοργάνωση του 2012 εισήχθησαν επίσης τρεις καινούργιοι τομείς προϊόντων: Eco-smart & Sustainability products & technologies, Hospitality Event Services και Hospitality Luxury Brands.

Το ποσοστό επιχορήγησης των επιχειρήσεων θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής και για τις δύο Διεθνείς Εκθέσεις υποβάλλονται στα Επιμελητήρια μέχρι 30 Απριλίου 2013.

Πηγή: http://www.epidotisimag.gr/2013/04/epimelitiria-diethneis-ektheseis/
Και οι εκθέσεις είναι ένα πολύ καλό εργαλείο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει, σε αυτή του την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...