22 Μαρ 2013

Ψάχνοντας για εργασία

Οι μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, όπως η Google, έχουν διευκολύνει κατά πολύ την προσπάθεια που κάνει ο καθένας μας για να βρει το οτιδήποτε, να απαντήσει σε εγκυκλοπαιδικές απορίες μέχρι να λύσει θέματα υγείας, από αγορές προϊόντων μέχρι πληροφορίες για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ποιος από εμάς δεν το έχει χρησιμοποιήσει;

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, να μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτές τις μηχανές, ειδικά την Google, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, στην προσπάθειά του για εύρεση εργασίας. Και όχι γενικά κι αόριστα, αλλά με στοχευμένες λέξεις που ελαχιστοποιούν τα αποτελέσματα και κάνουν πιο εύκολη και πιο γρήγορη την αναζήτηση.
 

Κάτι τέτοιο λοιπόν γίνεται με το Ψαχτήρι Εργασίας (http://ergasia.blogspot.gr/p/blog-page_04.html) που σας έχουμε ετοιμάσει. Βάζοντας την λέξη κλειδί, όπως μηχανικός, οδηγός, μάγειρας, ιατρός ή οποιαδήποτε άλλη λέξη σχετική με το επάγγελμα που ενδιαφέρεστε ή και την πόλη, σας εμφανίζει μια σειρά από ιστοσελίδες που περιέχουν μόνο τις ελεύθερες θέσεις εργασίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που είναι σχετικές με την θέση που ενδιαφέρεστε να βρείτε. Τα αποτελέσματα επίσης είναι περιορισμένα μόνο στις ιστοσελίδες που συμπεριλαμβάνονται περιορίζοντας αρκετά τον κόπο διαλογής των αποτελεσμάτων και εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.

Μια προσαρμοσμένη αναζήτηση λοιπόν στις ανάγκες σας, που κάνει σίγουρα πιο εύκολη και αποδοτική την προσπάθειά σας στην αγορά εργασίας.

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...