20 Μαρ 2013

Εύρεση εργασίας σε όλον τον κόσμο για όλον τον κόσμο

Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο μεγαλώνει η ανεργία στην Ελλάδα. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας μειώνονται και το εργατικό δυναμικό που χάνει την εργασία του αυξάνεται. Μοιραία λοιπόν, όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό. Στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους.

Ένα σοβαρό εφόδιο σε αυτήν την αναζήτηση είναι οι γνωριμίες που θα μπορούσε κάποιος να έχει εκεί έξω. Κάποιος συγγενής ή κάποιος φίλος που προηγήθηκε σε αυτήν την αναζήτηση, πρόσφατα ή και αρκετά χρόνια πριν. Τι γίνεται όμως όταν ψάχνει κάποιος την τύχη του στο εξωτερικό, χωρίς αυτού του είδους την βοήθεια, ειδικά όταν η γλώσσα της χώρας στην οποία έχει ρίξει την προτίμησή του για εργασία, δεν είναι στα εφόδιά του;
 

Κάποιες ιστοσελίδες  έχουν την λύση. Όσον αφορά την Ευρώπη περισσότερο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο,  το jobisjob.co.uk, αυξάνει αρκετά τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας. Σε Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία στην Βρετανία δηλαδή, 953.740 θέσεις εργασίας σε 51.569 επιχειρήσεις, στην Γερμανία 483.362 θέσεις εργασίας σε 33.085 επιχειρήσεις, στην Ελβετία 53.225 θέσεις σε 5.667 επιχειρήσεις είναι ένα δείγμα των δυνατοτήτων που δίνει για επιλογή εργασίας.

Και το σημαντικό είναι πως ανάμεσα στα άλλα,  έχει προσφορές εργασίας που αφορούν άτομα με γνώση της ελληνικής γλώσσας για θέσεις επόπτη φροντίδας στο Λονδίνο ή για οικιακή βοήθεια (jobisjob.co.uk/london/greek/jobs ). 

Όσο λοιπόν μεγαλώνει η ανάγκη εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό, τόσο μεγαλώνουν οι επιλογές. Η βοήθεια υπάρχει εκεί έξω. Εκμεταλλευτείτε την...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...