1 Μαρ 2013

Θέσεις εργασίας για ΗΠΑ, Ταϊλάνδη και Κίνα

Δώδεκα θέσεις εργασίας "ανοίγουν" στις ΗΠΑ, στην Ταϊλάνδη και την Κίνα από τον πολυεθνικό όμιλο επιχειρήσεων Unilever.

Πρόκειται για θέσεις διοικητικών, τεχνικών και οικονομικών καθηκόντων, οι οποίες απευθύνονται σε άτομα με άριστες διαπροσωπικές και διεπιχειρησιακές ικανότητες επικοινωνίας και με την ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση, να φέρουν εις πέρας πολλά καθήκοντα, να διαπραγματεύονται και να επικοινωνούν με προμηθευτές.

Τίτλοι σπουδών από επαγγελματικές σχολές, πανεπιστήμια αλλά και μεταπτυχιακά διπλώματα μετρούν για τη διεκδίκηση θέσεων στην πολυεθνική εταιρεία.

Η πλειονότητα των θέσεων έχει "ανοιχτή" προθεσμία για την αποστολή βιογραφικών, ενώ οι υπόλοιπες προσφέρονται εντός συγκεκριμένων προθεσμιών. Ας σημειωθεί ότι ο Ομιλος Unilever ανανεώνει τις θέσεις του παγκοσμίως ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προσλαμβάνει προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
 

Administrative Coordinator
Τόπος: New Jersey, ΗΠΑ
Προσόντα: Αριστη γνώση των Microsoft Windows και του Outlook, προϋπηρεσία πέντε έως επτά ετών στη βιομηχανία της ομορφιάς, άριστες ικανότητες Powerpoint. Η προηγούμενη εμπειρία σε διοικητική θέση θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Associate Finance Manager - Customer Development Finance Reporting
Τόπος: Illinois, ΗΠΑ
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά, προϋπηρεσία τεσσάρων έως έξι ετών στη λογιστική και στον οικονομικό σχεδιασμό. Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Automation Technician
Τόπος: Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ
Προσόντα: Τουλάχιστον πενταετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η κατοχή πτυχίου πανεπιστημίου ή άλλης σχολής στο αντικείμενο της θέσης είναι επιθυμητή.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως και τις 16 Απριλίου 2013.

EHS Supervisor
Τόπος: California, ΗΠΑ
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου στη Μηχανική, την Υγεία και Ασφάλεια ή την Περιβαλλοντολογία, άριστη χρήση του γραπτού και προφορικού λόγου, προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως και τις 24 Μαρτίου 2013.

Health & Nutrition Assistant Manager
Τόπος: Μπανκόγκ, Ταϊλάνδη
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Διατροφολογία, τη Δημόσια Υγεία ή σε άλλο σχετικό αντικείμενο, τουλάχιστον τριετής προϋπηρεσία σε αντικείμενα σχετικά με έρευνα και ανάπτυξη, διατροφή και δημόσια υγεία, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως 9 Μαρτίου 2013.

Human Resources Specialist
Τόπος: Missouri, ΗΠΑ
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου, τουλάχιστον τριετής προϋπηρεσία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, άριστες γραπτές και προφορικές δεξιότητες.

Indirect Procurement Operation Support Manager
Τόπος: Μπανκόγκ, Ταϊλάνδη
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως 7 Μαρτίου 2013.

Innovation Planner
Τόπος: New Jersey, ΗΠΑ
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα Logistics, στη Μηχανική ή σε άλλο τεχνικό γνωστικό αντικείμενο, πενταετής προϋπηρεσία στον σχεδιασμό παραγωγής ή στην έρευνα και ανάπτυξη, διετής προϋπηρεσία στο project management.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως 8 Μαρτίου 2013.


Αναλυτικό κατάλογο των θέσεων και τις φόρμες αποστολής βιογραφικών σημειωμάτων μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Ομίλου:
unilever.taleo.net/careersection

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...