24 Μαρ 2013

160 θέσεις για πτυχιούχους στην Coca

Εκατόν εξήντα ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρει στους... τυχερούς που θα επιλεγούν ο πολυεθνικός κολοσσός αναψυκτικών Coca-Cola, για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά την έδρα της εταιρείας στη Βόρεια Αμερική, και κυρίως την Ατλάντα και τη Νέα Υόρκη, ενώ θέσεις προσφέρονται, επίσης, στην Ευρώπη, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες, αλλά και σε χώρες της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και στην Τουρκία.

Οι ανοιχτές θέσεις βρίσκονται σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο, από την έδρα της εταιρείας στις ΗΠΑ έως την Ασία και την Αφρική
 

Το «εισιτήριο» για μία θέση στην εταιρεία με το ισχυρότερο brand name μπορούν να διεκδικήσουν επαγγελματίες 15 κλάδων εργασίας, μεταξύ των οποίων Τεχνικοί, Χημικοί και Μηχανικοί όλων των ειδικεύσεων, επαγγελματίες Marketing, Δημοσίων Σχέσεων, ΙΤ, Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομολόγοι, Νομικοί, αλλά και επαγγελματίες Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών αντίστοιχο με το αντικείμενο της θέσης, να έχουν τη δυνατότητα ταξιδιών, αλλά και να διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες.
Επιπλέον απαιτείται η ικανότητα προσαρμογής στο πολυπολιτισμικό και ταχέως αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον της Coca-Cola, αλλά και η δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί επίσης η επαγγελματική πείρα, η οποία κατά μέσον όρο εκτείνεται σε τουλάχιστον τέσσερα έτη. Το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει ενδεικτικά, αυτή την εβδομάδα, ορισμένες εκ των προσφερόμενων θέσεων σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.

Η εταιρεία θα προσλάβει υπάλληλο ειδικότητας Business Intelligence Analyst με προϋπηρεσία 5 έως 7 ετών σε εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, ο οποίος θα εργαστεί σε Λονδίνο και Βιέννη

Θέση: Strategic Procurement Manager
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή κατοχή ισοδύναμης επαγγελματικής πείρας, τουλάχιστον πενταετής προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, ικανότητα αναζήτησης τεχνικών πληροφοριών μέσω Διαδικτύου και έλεγχος ιστοσελίδων που ενδιαφέρουν την επιχείρηση, γνώση διαμόρφωσης σχεδίων πρόληψης κινδύνων (contingency planning) κατά τις διαδικασίες παραγωγής. Ο επιτυχών θα έχει έδρα του την Ατλάντα ή μπορεί να αποδεχθεί την ευελιξία στις μετακινήσεις.
Κωδ. θέσης: 24966

Θέση: Global Innovation Manager
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, τουλάχιστον έξι έως δέκα έτη προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, δυνατότητα ταξιδιών εντός ή εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, αποδεδειγμένη εμπειρία στο program management, ικανότητα κατανόησης και ανάλυσης οικονομικών δεδομένων.
Κωδ. θέσης: 25032

Θέση: Packaging Engineer ΙΙ
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Απόφοιτος Τεχνικής Σχολής ή κατοχή ισοδύναμης εργασιακής πείρας, τουλάχιστον τριετής προϋπηρεσία στην τεχνική υποστήριξη συσκευασιών, στο τεχνικό σχέδιο και τις τεχνολογικές εφαρμογές, βασικές γνώσεις project management.
Κωδ. θέσης: 25031

Θέση: Scientist I - R&D
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Πτυχίο διετούς διάρκειας σε σχετικό αντικείμενο ή πτυχίο Τεχνικής Σχολής ή ισοδύναμη διετής εμπειρία σε επιστημονικό εργαστήριο ή μονάδα, γνώσεις εργαστηριακής ανάλυσης συστατικών, γνώσεις εργαστηριακών πρακτικών, γνώσεις της βιομηχανίας και των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα γλυκαντικών και προσθετικών γεύσης.
Κωδ. θέσης: 24988

Θέση: BIG BPC Consolidations Manager
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Πτυχίο Πληροφορικής, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον επτά έως δέκα ετών σε τεχνολογικές εφαρμογές, άριστη γνώση προγράμματος και διαχείρισης δεδομένων Excel, άριστη γνώση του Microsoft PowerPivot.
Κωδ. θέσης: 25000

Θέση: Principal Engineer
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Μηχανολόγου, Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Χημικού ή Βιομηχανικής Μηχανικής, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δέκα ετών. Θα προτιμηθεί κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Μηχανική ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προϋπηρεσία τουλάχιστον δέκα ετών, εργασιακή πείρα στα προγράμματα KORE, ICE για τη λειτουργία εξοπλισμού (equipment operation), ICE Manufacturing και PICASSO.
Κωδ. θέσης: 25014

Θέση: Sr. Cold Drink Supplier Authorization
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Μηχανολόγου, Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Χημικού ή Βιομηχανικής Μηχανικής, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δέκα ετών. Θα προτιμηθεί κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Μηχανική ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προϋπηρεσία τουλάχιστον δέκα ετών, εργασιακή πείρα στα προγράμματα KORE, ICE για τη λειτουργία εξοπλισμού (equipment operation), ICE Manufacturing και PICASSO.
Κωδ. θέσης: 25015

Θέση: Scientist IV - R&D (2)
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή ισοδύναμη εργασιακή πείρα τουλάχιστον τριών μηνών, επαγγελματική πείρα στο αντικείμενο της θέσης, γνώση των αρχών και τεχνικών της επιστήμης των τροφίμων και των εφαρμογών τους στη βιομηχανία αναψυκτικών, βασικές αρχές μικροβιολογίας υδάτων και τροφίμων που χρησιμοποιούνται για τους ελέγχους ασφάλειας τροφίμων και ποτών, γνώσεις κατασκευαστικών τεχνικών και συνθηκών συντήρησης.
Κωδ. θέσης: 25016, 25017

Θέση: Branch Production Manager
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Γνώσεις των βασικών αρχών της διαχείρισης παραγωγής (Production Management) και επιχειρησιακού σχεδιασμού (Business Planning), δεξιότητες στον σχεδιασμό και στη διοίκηση (Planning & Management), βασικές αρχές ασφάλειας τροφίμων, γνώση διαμόρφωσης σχεδίων πρόληψης κινδύνων (contingency planning).
Κωδ. θέσης: 24992

Θέση: PMO Manager
Περιοχή: Ατλάντα
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή ισοδύναμη εργασιακή πείρα, γνώσεις των μεθόδων, εργαλείων και προγραμμάτων πιστοποίησης διαχείρισης έργων (project management), προϋπηρεσία τουλάχιστον οκτώ ετών, πενταετής εμπειρία σε διευθυντική θέση.
Κωδ. θέσης: 25002

Για περισσότερες θέσεις εργασίας στην Coca Cola, σε πολλούς και ενδιαφέροντες τομείς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Έθνους...
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...