25 Φεβ 2013

Γνώσεις από απόσταση

Είναι γεγονός ότι η ανεργία όπως και η δυσκολία των επιχειρήσεων στο να επιβιώσουν είναι μια πραγματικότητα. Πώς όμως θα μπορούσε κάποιο να αντιπαρέλθει σε τέτοιες δυσκολίες;

Πέρα από την οικονομική ρευστότητα που χρειάζεται κάποιος, μεγάλο κεφάλαιο αποτελούν οι γνώσεις. Γνώσεις που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση σε μια επιχείρηση να πάει μπροστά, όπως και  σε κάποιον άνεργο να ανοίξουν νέους δρόμους.

Και πώς θα μπορούσε κάποιος να αυξήσει αυτό το κεφάλαιο; Η τεχνολογία δίνει μια διέξοδο. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια μεγάλη πηγή τέτοιων επιλογών. Ξένα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στην Αμερική δίνουν την ευκαιρία σε άτομα οποιαδήποτε ηλικίας και κοινωνικής διαστρωμάτωσης, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
 

Η γκάμα ειδικοτήτων είναι μεγάλη όπως και το πλήθος των πανεπιστημίων. Δίνουν Associate's, Bachelor's, Master's, MBA Degrees σε μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που θα αποκτήσουν όσοι επιλέξουν αυτού του είδους εμπλουτισμού των γνώσεών τους, είναι ότι υπάρχει άμεση επαφή των εκπαιδευτικών αυτών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας. Έτσι όσοι ολοκληρώνουν τον κύκλο μαθημάτων τους  με καλές επιδόσεις, έχουν μεγάλη πιθανότητα να βρουν άμεσα ανοιχτές πόρτες εταιρειών για εργασία.

Μια επίσκεψη στα παρακάτω sites, θα λύσει οποιαδήποτε απορία.

oedb.org
openculture.com
alison.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...