19 Φεβ 2013

Μηχανικούς και προγραμματιστές ζητούν εταιρείες στη Γερμανία

Eυκαιρίες καριέρας στη Γερμανία για μηχανικούς και προγραμματιστές προσφέρει το γραφείο εύρεσης εργασίας "Γέφυρα". Οι μηχανικοί θα πρέπει να έχουν ειδίκευση στην επιστήμη των υλικών και θα απασχοληθούν στην παραγωγή λεπίδων

Μηχανικούς με ειδίκευση στην επιστήμη των υλικών (για την παραγωγή λεπίδων) για εταιρεία του τομέα κατασκευής ανεμογεννητριών στη Βόρεια Γερμανία. Οι νέοι υπάλληλοι θα συνεργάζονται στην υποστήριξη έργων στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινούργιων λεπίδων, αλλά και στη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής λεπίδων.
 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Μηχανολόγου Μηχανικού, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης ή να διαθέτουν παρεμφερές πτυχίο πανεπιστημίου ή ΤΕΙ με ειδίκευση στην επιστήμη των υλικών. Πρέπει επίσης να έχουν εμπειρία/γνώσεις στην επεξεργασία πλαστικών υλών και καλή γνώση αγγλικών.

WordPress PHP Developer και Java Web Developer Frontend/Backend, για εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων (Webdesign, Webmarketing), ψηφιακών διεργασιών και ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων στο Αμβούργο.

Για την πρώτη ειδικότητα οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν εμπειρία και προχωρημένες γνώσεις PHP, εμπειρία και προχωρημένες γνώσεις σε Frontend ανάπτυξη (HTML5, CSS3, jQuery), πολύ καλή γνώση και εμπειρία σε WordPress και προγραμματισμό προσθέτων, καθώς και γνώση αγγλικών και γερμανικών.

Για τους Java Web Developers απαιτείται εμπειρία και προχωρημένες γνώσεις Java, εμπειρία και προχωρημένες γνώσεις σε Frontend ανάπτυξη (HTML5, CSS3, jQuery), εμπειρία και προχωρημένες γνώσεις σε τουλάχιστον ένα Web MVC Framework (π.χ. Play!, Spring, Grails), αλλά και γνώση αγγλικών και γερμανικών.

Αιτήσεις - Απολαβές

Σύμφωνα με την κ. Μαρία Τσούκη, διευθύνουσα σύμβουλο της "Γέφυρας", οι μισθοί των Μηχανικών και των Προγραμματιστών κυμαίνονται από 37.000 μεικτά (αν ο υποψήφιος είναι απλός απόφοιτος) έως 42.000 μικτά (αν διαθέτει εμπειρία 3-4 χρόνων).

"Οι μισθοί διαμορφώνονται ανάλογα με τα προσόντα αλλά και την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων και συνήθως συζητούνται στις συνεντεύξεις μεταξύ εργοδότη-εργαζόμενου", τονίζει. Τα έξοδα εγκατάστασης συνήθως δεν καλύπτονται από τις εταιρείες, όμως υπάρχει βοήθεια σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα της μετεγκατάστασης.

Ολοι οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail info@hellasing.com. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6976082291 (κα Μαρία Τσούκη), ή στον δικτυακό τόπο hellasing.com.
Grecruitment

Απόφοιτοι Πολυτεχνείου σε 8 πόλεις

Η Grecruitment, που ειδικεύεται στην υποστήριξη έμπειρων αλλά και νέων υποψηφίων στην εύρεση επαγγελματικών ευκαιριών εκτός συνόρων, λειτουργεί ως μεσάζοντας μεταξύ των υποψηφίων και των διεθνών εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, προωθώντας τα βιογραφικά όσων θεωρεί κατάλληλους για τις θέσεις που προσφέρονται.

Αυτή την εβδομάδα έχει ανοικτές αρκετές θέσεις για Ελληνες μηχανικούς σε διάφορες γερμανικές πόλεις. Συγκεκριμένα ζητούνται Ελληνες ως:
 • Mechanical Design Engineer στο Μόναχο
 • HSE engineer Off/Onshore στο Αμβούργο
 • Project Engineer (f/m) Wind Energy στο Ανόβερο
 • Project engineer for the wind measurements στο Αμβούργο
 • Project Engineer στη Νυρεμβέργη
 • Electrical Design Engineer στη Βόννη
 • Civil Engineer / wind farm planning στο Αμβούργο
 • Agile Test Engineers στο Βερολίνο
 • Development Engineer for Hay Tools στη Στουτγάρδη
 • Quality Development Engineer στη Στουτγάρδη
 • Electric Drive System Specialist στο Αμβούργο
 • Chief Test System Engineer στη Βρέμη.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά στο e-mail info@grecruitment.com, στο οποίο θα αναφέρουν τα πτυχία, την εμπειρία τους, καθώς και τις ακριβείς αρμοδιότητες που συνεπάγεται η θέση την οποία κατέχουν ή η θέση που επιθυμούν. Παράλληλα θα πρέπει να επισυνάψουν μια πρόσφατη φωτογραφία, τις πιστοποιήσεις γνώσης ξένων γλωσσών, τυχόν συστατικές επιστολές αλλά και τα αντίγραφα των πτυχίων τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο grecruitment.com.


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...