15 Φεβ 2013

Το Λονδίνο στα πόδια σας

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Λονδίνο, για μόνιμη εγκατάσταση βρίσκοντας εργασία  ή για ψυχαγωγικούς λόγους, σίγουρα θα χρειαστείτε πληροφορίες. Και ποιος είναι αυτός που θα μπορέσει να απλώσει αυτό το χέρι βοηθείας;

Η λύση βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Μια πολύ χρηστική ιστοσελίδα, κάτι σαν πολυεργαλείο για το Λονδίνο, είναι το brokeinlondon.com. Ένα site στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος ότι αφορά την μεγάλη αυτή πόλη. Δηλαδή, ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας (μιλάμε για μεγάλη ποικιλία επιλογών), τόπο διαμονής (διαμερίσματα, αγγελίες με προσφορές συγκατοίκησης), διασκέδαση, φαγητό και καταστήματα καταναλωτικών αγαθών, πληροφορίες για τη μετακίνηση στη πόλη με την συγκοινωνία, ακόμα και τρόπους για να φάει ή να μετακινηθεί κάποιος δωρεάν μέσα σε αυτήν την μεγαλόπολη.
 

Και όλα αυτά δημιουργήθηκαν από την ανάγκη για επιβίωση μέσα σε αυτήν την τεράστια πόλη, ενός νέου ανθρώπου από την Ελλάδα, του Μανώλη Ζωγραφάκη. Μετά την αποφοίτησή του, βρισκόμενος σε μια συνεχή προσπάθεια εύρεσης εργασίας, διαμονής και φθηνού φαγητού, μάζεψε αρκετή εμπειρία η οποία προσφέρεται απλόχερα μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι υπομονή, γιατί ο όγκος πληροφορίας που βρίσκεται εκεί μέσα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος.

Ετοιμάστε βαλίτσες λοιπόν και... φύγαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...