11 Οκτ 2012

Ημέρες Καριέρας, 13 & 14 Οκτωβρίου

<<Στις 13 & 14 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, 10:00-18:00, οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητάτε εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2012 να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση, για προγράμματα κατάρτισης και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Γνωρίστε τα νέα start-ups της αγοράς και τους τολμηρούς επιχειρηματίες τους, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες συμβουλές τους! Σας δίνεται η ευκαιρία, σε 2 ημέρες αφιερωμένες σε εσάς, να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη.

Η διάθεσή σας και το βιογραφικό σας σε πολλά αντίτυπα είναι το μόνο που χρειάζεστε.
5€ είσοδος, εισιτήριο που ισχύει και για τις δυο ημέρες.

Η είσοδος είναι δωρεάν για ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανέργου ή βεβαίωσης απόλυσης για τους εργαζόμενους με μπλοκ), πολύτεκνους και για όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

περισσότερα...1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο σύνδεσμος περιέχει πολλές κενές θέσεις εργασίας: http://www.exportadvicers.com/jobs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...