16 Φεβ 2012

The RSSator Project - Δάσκαλε που δίδασκες!

Επειδή ωραία είναι να γράφω για επιχειρηματικότητα και νέες ιδέες, αλλά ποιος ακούει μέσα σε αυτή τη μιζέρια... είπα να γίνω παράδειγμα...

Ετοίμασα λοιπόν ένα project που τυραννάω εδώ και δυο χρόνια και το ανέβασα σε μια πλατφόρμα crowdfunding.

"Crowd funding (sometimes called crowd financing, crowd sourced capital, or street performer protocol) describes the collective cooperation, attention and trust by people who network and pool their money and other resources together, usually via the Internet, to support efforts initiated by other people or organizations. Crowd funding occurs for any variety of purposes, rom disaster relief to citizen journalism to artists seeking support from fans, to political campaigns, to funding a startup company or small business or creating free software."

πηγή: Wikipedia

Το project ονομάζεται: The RSSator Project

Πρόκειται για μια Online υπηρεσία με στόχο να άρει τα μειονεκτήματα των RSS readers που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Πάραδειγμα RSS reader μπορείτε να βρείτε σε διάφορα σημεία του blog που τα χρησιμοποιώ για να φέρνω έξτρα περιεχόμενο και να καλύψω τα ενδιαφέροντά σας.

Η ιδέα λοιπόν είναι να προβάλω την ιδέα μου και να ζητήσω τη στήριξη του κοινού από Ελλάδα και εξωτερικό. Αν πείσω το κοινό θα με χρηματοδοτήσει και έτσι θα έχω τα απαραίτητα κεφάλαια για να δημιουργήσω την υπηρεσία.


Έτσι λοιπόν αν έχετε μια ιδέα μη διστάζετε. Χρησιμοποιήστε μια από τις πλατφόρμες που υπάρχουν και καταθέστε την. Αν το κοινό ενδιαφέρεται τότε μπορεί η ιδέα σας να γίνει το μέλλον σας!!!

Μερικές από τις πλατφόρμες είναι

http://crowdbackers.com
http://www.indiegogo.com/

http://www.startersfund.com


...στο εντωμεταξύ βοηθήστε με να προάγω το RSSator, θα σας είμαι ευγνώμων. Αν έχετε απορίες για το project ή για τη διαδικασία και πως μπορείτε να συμμετάσχετε, είμαι στη διάθεσή σας...

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...