7 Οκτ 2011

TEDx Athens το Δεκέμβριο!

Στις 3 Δεκεμβρίου στο θέατρο "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Αθήνα διοργανώνεται μια από τις πιο "εμπνευστικές" συναντήσεις!

Το TEDx είναι μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν ομιλητές που έχουν κάτι να πουν και να μας εμπνεύσουν, με ανθρώπους τοπικών κοινωνιών. Τα TEDx events έχουν κατά καιρούς οργανωθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου και η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Το TEDx Athens λειτουργεί από το 2009 με μεγάλη ανταπόκριση και στόχος είναι να μεταφέρουν εμπειρίες από επιτυχημένους επιχειρηματίες, ανθρωπιστές, οραματιστές και όχι μόνο σε όλους εμάς.

Η φετινή συνάντηση έχει τίτλο "The ART of Disruption" (Τέχνης της Ανατροπής) και ούτε λίγο ούτε πολύ μας καλεί να σπάσουμε τα δεσμά των τετριμμένων αντιλήψεων και να αντικρίσουμε το μέλλον με άλλη, πιο φρέσκια, πιο εποικοδομητική ματιά.

Όπως αναφέρει ..."Διακεκριμένα πρόσωπα της διανόησης και της δράσης θα εμπνεύσουν το κοινό με τις ιδέες, τα οράματα και τα επιτεύγματά τους σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε μια δημιουργική αλλαγή στη ζωή μας μέσα από ανατρεπτικές ιδέες και πρωτοβουλίες!"

Μη βαριέστε και μη λυπηθείτε τα 45€ της συμμετοχής. Και αν θέλετε περισσότερα κίνητρα ρίξτε μια ματιά στο TED και πείτε μου ποια παρουσίαση σας άρεσε!

Ακόμη νωρίτερα έχουμε το TEDxAcademy στις 10/10/2011 τη Δευτέρα στις 15:00 στο Μουσείο Μπενάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...