6 Σεπ 2011

Microjobs - Εύρεση εργασίας σε νέες τεχνολογίες

Μια νέα προσπάθεια στην εύρεση εργασίας με φορέα υλοποίησης την εταιρεία "Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε." και με ενδιάμεσο φορέα το "Corallia - Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών" έχει αρχίσει και παίρνει σάρκα και οστά!


Πρόκειται για μια εξειδικευμένη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας κυρίως για Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, στον τομέα των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα miclusterjobs.com:

"To mi-Cluster Jobs σε βοηθάει να βρεις την καταλληλότερη δουλειά.

Συμπλήρωσε το προφίλ σου, και ο προηγμένος μηχανισμός αντιστοίχησης θα σε ενημερώσει αυτόματα για κάθε νέα θέση εργασίας που ταιριάζει στις γνώσεις, την εμπειρία και προτιμήσεις σου. Θα μπορείς να δεις τις αγγελίες βαθμολογημένες και ταξινομημένες ανάλογα με την καταλληλότητά τους. Το mi-Cluster Jobs προσφέρει επίσης συμβουλές καριέρας, τεστ προσωπικότητας, τεστ δεξιοτήτων, και αναλυτικές πληροφορίες για την προσφορά και ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Οι εργοδότες χρησιμοποιούν το mi-Cluster Jobs για να εντοπίσουν αυτόματα τους καταλληλότερους υποψήφιους"

Η ιστοσελίδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά είναι μια αξιόλογη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων διασύνδεσης του Corallia με τη συγκεκριμένη αγορά εργασίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ιστοσελίδα "Συμβουλές Καριέρας" που διαθέτει, με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τους υποψηφίους και όλους όσους υπό τις παρούσες συνθήκες βρίσκονται ξανά στο στίβο αναζήτησης εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...