7 Φεβ 2011

ProgramsALERT από το Επιχειρείν

Είναι γεγονός ότι τα προγράμματα επιδοτήσεων για επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι πολλά και συνήθως χάνονται μέσα στο πλήθος των πληροφοριών που ψάχνετε.

Το epixeirein.gr δημιούργησε μια πρωτοποριακή υπηρεσία ειδοποίησης σύμφωνα με την οποία:  • Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, και για έναν ολόκληρο χρόνο, αναλαμβάνουμε να ψάχνουμε όλα τα Προγράμματα που αφορούν την επιχείρηση σας, και σας ενημερώνουμε έγκαιρα με τηλεφώνημα και email ώστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.
  • Μέσα από την υπηρεσία θα λαμβάνετε αναλυτική επεξήγηση (με απλά και κατανοητά λόγια) των προγραμμάτων που αφορούν την επιχείρηση σας, μαζί με το επίσημο υλικό των προκηρύξεων (Οδηγός προγράμματος, προϋποθέσεις ένταξης, νομοθεσία, δικαιολογητικά, κριτήρια βαθμολογίας).
  • Επίσης μέσα από την υπηρεσία θα δίνεται η δυνατότητα επίλυσης αποριών και διευκρινήσεων για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν με τηλεφωνική επικοινωνία μέσα σε μια εργάσιμη ημέρα. Για να είσαστε σίγουροι ότι θα βρίσκετε κάποιος δίπλα σας με εμπειρία και γνώσεις πάνω στα προγράμματα που μπορείτε να στηριχτείτε!
  • Κάθε μήνα θα σας αποστέλλουμε ένα ηλεκτρονικό e-Newsletter στο email σας, με όλα τα τελευταία νέα γύρω από τα Προγράμματα, μαζί με επιπλέον συμβουλές για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.
Το κόστος της υπηρεσίας είναι 49€ + 23% = 60€ και ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο.
Αυτό σημαίνει ότι με 4 €/μήνα θα έχετε εξασφαλίσει την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση σας για όλες τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες!

Για εγγραφές και πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://epixeirein.gr/programsalert-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...