18 Φεβ 2011

Θέσεις Εργασίας στη Marex Solutions

MAREX Solutions βρίσκεται στον Πειραιά και ασχολείται με ηλεκτρονικές εφαρμογές στην Ναυτιλία και στην Βιομηχανία.

Η διοίκηση της εταιρίας καθώς και το προσωπικό της αποτελείται από έμπειρους αναγνωρισμένους και καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς μηχανικούς στα ηλεκτρονικά πλοίων, στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς και στην ενέργεια εξοικειωμένοι με την σύγχρονη τεχνολογία προσπαθούν και δίνουν τις βέλτιστες λύσεις σε κάθε περίπτωση."

Ευκαιρίες καριέρας


1. Στέλεχος πωλήσεων για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης-ψύξης, καλή γνώση αγγλικής και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.


2. Στέλεχος πωλήσεων για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοματισμού, καλή γνώση αγγλικής και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

3. Στέλεχος πωλήσεων για τα κεντρικά γραφεία μας στην Κύπρο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης-ψύξης, καλή γνώση αγγλικής και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

4. Στέλεχος πωλήσεων για τα κεντρικά γραφεία μας στην Κύπρο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοματισμού, καλή γνώση αγγλικής και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

5. Τεχνικοί αυτοματισμών για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. η Ανώτατης σχολής με εμπειρία σε εφαρμογές PLC και SCADA πολύ καλή γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

6. Μηχανολόγοι μηχανικοί για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. η Ανώτατης σχολής. Εμπειρία σε μηχανές εσωτερικής καύσεως θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Πολύ καλά αγγλικά και χρήση Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

7. Ενεργειακοί μηχανικοί για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. η Ανώτατης σχολής με εμπειρία σε ενεργειακές εφαρμογές Φωτοβολταικά κ.λ.π. πολύ καλή γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

8. Στέλεχος πωλήσεων για τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα με εμπειρία στο χώρο της ενέργειας, καλή γνώση αγγλικής και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, δημιουργικό περιβάλλον, δυνατότητες εξέλιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...