25 Φεβ 2011

Θέσεις Εργασίας στο ... email σας II

Δεν ξέρω αν είχατε διαβάσει το Θέσεις Εργασίας στο ... email σας; 

Στην αναζήτηση εργασίας πρέπει να περιορίσετε το πεδίο και να στοχεύετε στην αποτελεσματικότητα.


 Για όσους λοιπόν στοχεύουν ακόμα το δημόσιο, ρίξτε μια ματιά στο alerts.gr !

Προχωρήστε σε εγγραφή και διαλέξτε το πεδίο που σας ενδιαφέρει. Αν υπάρχουν νέες θέσεις θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email.

Πιο συγκεκριμένα:
"Θέλετε να διοριστείτε στο δημόσιο και ψάχνετε για διαθέσιμες θέσεις εργασίας μέσω των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ; Ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός σας για εύρεση εργασίας (διορισμό) στο δημόσιο και ψάχνετε εσείς για λογαριασμό του τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ με τις νέες θέσεις εργασίας; Κάντε λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία αναζήτησης στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ χρησιμοποιώντας τον ομαδοποιημένο κατάλογο θέσεων εργασίας μέσω ΑΣΕΠ.

Ξέρετε καλά ότι κάθε προκήρυξη του ΑΣΕΠ με θέσεις εργασίας του αντικειμένου σας είναι μια ευκαιρία διορισμού και ανησυχείτε μήπως σας ξεφύγει κάποια προκήρυξη που ενδεχομένως να κρύβει το δικό σας διορισμό ή το διορισμό κάποιου δικού σας ανθρώπου; Μειώστε την πιθανότητα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ενημέρωσης για νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ σχετικά με θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα"

Το alerts.gr είναι μια δραστηριότητα του outformation.gr

1 σχόλιο:

  1. Για απόφοιτους τουριστικών επαγγελμάτων, μπορείτε να αφήσετε το email σας και στο www.exclusivehr.eu και λαμβάνετε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...