13 Ιαν 2011

Open Coffee Athens XXXVI - Η ανακοίνωση


Το αθηναϊκό Open Coffee υποδέχεται τη νέα χρονιά και όλους εσάς με μία ακόμη συνάντηση, υπ’ αριθμόν 36, στην απλούστερη δυνατή μορφή της. Η ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το καθιερωμένο της ραντεβού για το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου (ναι, μεθαύριο!) στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και, ως είθισται, καθώς ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται κοντά, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν.Αυτή τη φορά, πιστοί στον αυθορμητισμό της όλης διοργάνωσης, δεν θα υπάρξουν ομιλίες παρά μόνο άφθονος καφές, τροφή για αδιάκοπο networking. Επομένως, η σύσταση είναι απλή: προμηθευτείτε με αρκετές business cards και το ζεστό σας χαμόγελο κι ελάτε να ανταλλάξετε ιδέες κι επαφές, απόψεις και συστάσεις, ή και -γιατί όχι- να γνωρίσετε τον επόμενό σας συνεργάτη μεταξύ των επιχειρηματικά και τεχνολογικά ανήσυχων προσώπων της πόλης που θα βρεθούν εκεί. Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής:
 
Πότε
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου. Οι πόρτες του καφε-μπαρ του Μουσείου θα είναι ανοικτές από τις 18.00 έως αργά το βράδυ, ενώ τυπικά η μεγαλύτερη προσέλευση συμβαίνει μεταξύ 19.00 και 21.00. Απουσία ομιλιών, η ροή συζητήσεων και γνωριμιών προβλέπεται αδιάλειπτη.

Πού
Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται στον αριθμό 138 της οδού Πειραιώς (δείτε και χάρτη). Η στάθμευση τη δεδομένη ώρα και μέρα είναι αρκετά εύκολη, ενώ το Μουσείο απέχει 5’ από το σταθμό μετρό του Κεραμεικού και επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο από άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).

Πώς
Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, είστε όλοι τουλάχιστον ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Γιατί
Το Open Coffee, στα 3,5 έτη συναπτής ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσεις ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και εν τέλει να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...