11 Ιαν 2011

Θέσεις εργασίας ...στον Τουρισμό

Για μια θέση στη βιομηχανία Τουρισμού!

Εν γένει πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι ο τουρισμός στη χώρα μας είναι η βαριά βιομηχανία. Δυστυχώς βέβαια γεμάτη από ανθρώπους που δεν έχουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να προσφέρουν το κατάλληλο επίπεδο υπηρεσιών... ακόμη και πτυχιούχους του κλάδου.

Αν λοιπόν έχετε φιλοδοξίες θα σας έκανα την εξής πρόταση.
 

Μην ψάχνετε την επόμενη, οποιαδήποτε θέση σε ένα οποιοδήποτε εστιατόριο, ή ξενοδοχείο. Προσπαθήστε αντ' αυτού να βρείτε μια θέση σε κάποιο αξιόπιστο διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τουριστικά. Αυτό πιστεύω ότι θα σας δώσει μια πιο γενική και ολοκληρωμένη εικόνα του τουρισμού στη χώρα μας αλλά και διεθνώς και αν ποτέ έρθει η ώρα να κάνετε κάποια δική σας κίνηση θα είστε πιο έτοιμος και πληροφορημένος σχετικά.

Ενδεικτικά βρήκα τις παρακάτω θέσεις:

Express Holidays: Θέσεις εργασίας

"Ο τουριστικός οργανισμός  EXPRESS HOLIDAYS, αναζητά άμεσα:
 • τελειόφοιτους/ες ΤΕΙ Γραφιστικής που ενδιαφέρονται να κάνουν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση από τον Οκτώβριο του 2010, στο τμήμα marketing.
Απαραίτητα προσόντα
• Καλή γνώση Adobe Photoshop, In Design σε PC
• Γνώσεις Microsoft Office
• Ευχάριστη προσωπικότητα και ικανότητα επικοινωνίας."

Travelplanet24: Θέσεις εργασίαςΑν όμως θέλετε πραγματικά να ανοίξετε τα φτερά σας και να δοκιμάσετε και εκτός συνόρων ρίξτε μια ματιά στην Booking.com - Career Opportunities


2 σχόλια:

 1. Ο τουρισμός σε καθε Χώρα , εξαρτάται απο τους εξής παράγοντες :
  1.Φυσικό κάλλος και Πολιτιστική κληρονομιά
  2.Φιλοξενία και ανεκτικότητα στους ξένους επισκέπτες, με την έννοια της ασφάλειας, του σεβασμού της διαφορετικότητας και της ισότιμης μεταχείρισής τους στις καταναλωτικές συναλλαγές με τους ντόπιους.
  3.Η προσφορά των υπηρεσιων , να ειναι ανάλογη με την τιμή τους
  Είναι αυτονόητο πως σήμερα η Ελλαδα βρίσκεται στο στόχαστρο του διεθνούς τουριστικού κυκλώματος, λόγω της κρίσης και των συνεπειών της στην Οικονομία μας .
  Είναι επίσης αυτονόητο, πως το ευρό , καθιστά την Χώρα μας ολοένα και περισσότερο ακριβή για τους ξένους, την ίδια στιγμη , που οι ανταγωνιστές μας , στην Μεσόγειο και το Αιγαίο, φαίνονται φτηνότεροι, επενδύουν περισσότερο και κυρίως , επιδιώκουν σταθερά την αύξηση της σαιζόν, γνωρίζοντας ότι αυτο θα γίνει αιτία για βελτίωση των υπηρεσιων τους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...