26 Νοε 2010

Ανακοίνωση: CareerPlanner

Η Career Planner αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο χώρο της αγοράς εργασίας. Στις σελίδες του CareerPlanner.gr οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για νέες θέσεις εργασίας, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ευκαιρίες franchise και να γνωρίσουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επαγγελματιών από το  χώρο του freelancing.

Το freelancing είναι μια έννοια πολύ διαδεδομένη στην Ευρώπη και τα τελευταία χρόνια κάνει τα πρώτα του βήματα και στην Ελλάδα. Η Career Planner θέλοντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου χώρου εισάγει την έννοια του freelancing στην ιστοσελίδα της.


Έτσι το CareerPlanner.gr δίνει την δυνατότητα στους freelancers να παρουσιάσουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους και να προσελκύσουν συνεργάτες μέσα από τις ανταγωνιστικές προσφορές τους.

Οσοι Freelancers ενδιαφέρονται μπορούν να προβληθούν ΔΩΡΕΑΝ συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής και αποστέλλοντάς την στο freelancer@careerplanner.gr.

Το CareerPlanner.gr αποτελεί ήδη ένα αξιόπιστο μέσο ανεύρεσης εργασίας αποκτώντας καθημερινά καινούριους πιστούς φίλους και ιδανικούς συνεργάτες.

Καλές συνεργασίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...